Rejser

Er du interesseret i at blive inspireret ude i den store verden, har vi et par forslag, som vi synes du skal kigge på. Claus har selv besøgt eller været på kursus alle stederne:

Findhorn Foundation, Skotland
www.findhorn.org

Er et non-profit, internationalt kollektiv uddannelsescenter og ECO by baseret på spirituelle værdier. Der er ingen guru eller bestemt trosretning, blot en masse mennesker, som interesserer sig for personlig udvikling og samvær baseret på andre værdier, end du måske oplever til hverdag. Der er et stort udvalg af mange forskellige slags kursusforløb, varende fra en uge op til 3-6 måneder. De fleste kurser kræver at man har været igennem ‘Experience Week’ som er en introduktionsuge til Findhorn Foundation.

Claus har været på Experience Week i 2000, Transformation Game Facilitators Training, Life Purpose, Essens of the Arts og har boet på Findhorn i en sammenhængende periode på 8 måneder. Underviser nu to gange om året i Authentic Living med Sue Miles.

Esalen, Californien, USA
www.esalen.com

Et fantastisk kursuscenter midt mellem San Francisco og Los Angeles lige ud til Stillehavet. Her finder du, foruden den meget berømte Esalen Massageform, også varme kildebade og et stort udbud af mange kursustilbud med fokus på personlig udvikling.

Claus har været på Esalen i 2004

Skyros, Grækenland
www.skyros.com

Med Skyros har du mulighed for at kombinere ferie med kurser og udvikling. Skyros arrangerer aktive ferier både i Grækenland, Thailand, Cuba og Cambodia – foruden Isle of Wight! Skyros har eksisteret i mere end 30 år og ledes af den amerikanske psykolog Dina Gloubermann, som er en rigtig kompetent og spændende dame. Hun har bl.a. skrevet en glimrende bog stress; ‘The joy of Burnout’.

Claus har været på Skyros i 2005

Avurveda & Yoga, Sydindien
www.sanum.dk

Hver morgen dyrker du to timers yoga ved poolen i den skønne Kerala i Sydindien. Senere står den på et par timers Avurvediske behandlinger (massage med fødderne m.v.) hos Dr. Unni. Den ultimative helsetur! Som også består af fantastiske vegetariske restauranter, strand, sol og varme.
Kontakt Grace Tours hvis du vil vide mere

Claus har været i Indien senest i dec-jan 2017/18

Har du nogle kursussteder ude i verdenen, som du har været på – og som du gerne vil anbefale, er du meget velkommen til at sende dem til mig.

 

Back to Top