Udtalelser

IPU har uden sidestykke været det mest givtige og berigende kursus jeg nogensinde har deltaget i. Kombinationen af et ligeværdigt menneskesyn og ligeværdig kommunikation, har gjort mig langt bedre til at tackle hverdagens udfordringer som leder. Og så har jeg som sidegevinst fået et mere afbalanceret syn på mig selv i relation til andre.
Nini Roed Andersson, Direktør PHD Copenhagen

IPU har givet mig en uvurderlig selvindsigt på ganske kort tid. Det kommer til at få stor indflydelse på mit liv og den måde, jeg arbejder på fremover. Jeg giver IPU mine varmeste anbefalinger!
Svend S. Andersen, Teamleder, NOVO

Kurset har været de mest intensive og givende 5 dage jeg har oplevet nogensinde! Det fantastiske er, at jeg helt har fået ændret mit syn på mig selv og på andre mennesker, men alligevel føler at jeg er landet med begge ben på jorden efter kurset. Konstant, både på arbejdet og privat, gør jeg brug af min nye viden, især ved forbedret kommunikation.
Lone Iven, Kvalitetskoordinator, Chr. Hansen Holding A/S

Vi oplever IPU-forløbet som noget helt enestående, som giver vores ledende medarbejdere en større mulighed for at udnytte deres fulde potentiale. Alle vores ledere er meget begejstret for at deltage og får så meget ud af forløbet, at det hurtigt giver positive ændringer i hverdagen. Vi oplever et bedre samarbejde, større engagement og mere ligeværdig og effektiv kommunikation. Samtidig får vi hver især chancen for at få sat nogle personlige udfordringer i fokus, som gør at hverdagen bliver lettere og mindre stresset. PHD Copenhagen A/S har valgt at tilbyde alle vores ledende medarbejdere at deltage på IPU. Det gør vi, fordi vi kan se, at det er investeringen værd.
Morten Kristensen, Adm. direktør, PHD Copenhagen A/S

Vi opsøgte LINDGREN+ for at få vores team af stærke individualister til at fungere som et reelt team, hvor de enkeltes styrker løftes af teamet og omvendt. Forløbet har strukket sig over et halvt år, hvilket har givet os rig mulighed for at komme dybt og tæt, men også at integrere vore værdier og nye vaner i teamet. Vi har haft et overordentligt godt samarbejde, hvor Claus kompetent har håndteret de enkeltes forskellige motivation/åbenhed overfor et sådant forløb. Vi har i teamet opnået en god fælles forståelse af hvorfor og hvordan vi vil arbejde sammen i teamet, samt en væsentlig bedre kommunikation præget af ærlighed og respekt frem for almindelig høflighed. Jeg giver min varmeste anbefaling af Claus Lindgren til gennemførelse af teamudvikling, der giver en mærkbar og varig effekt.
Christian Binau Nielsen, Teamleder, Centre for Design Thinking, Oticon A/S

Fantastisk intensivt personligt udviklingsforløb i trygge, kompetente rammer. Forløbet har givet mig fokus på områder i mit liv, som jeg totalt har overset og det kommer aldrig til at ske igen. Jeg gik derfra og er blevet så fokuseret på det, der virkelig betyder noget her i livet.
Afdelingsleder Lena Wielje, Egedal Kommune

IPU er et fantastisk kursus! Jeg gik ind ad hoveddøren med en del skepsis og en nem lille ‘case’, der blot skulle køres igennem. Jeg blev dog overrasket over hvor meget jeg lærte om mig selv og mennesker generelt, og selv med de stærke følelser der opstod undervejs, var jeg aldrig i tvivl om at være i kompetente hænder. På en skala fra 1-10? Et klart 10 tal
Tony Ditlevsdal, Metodechef, Rigspolitiets Dataafdeling

Jeg kom med et åbent sind – jeg gik derfra med et åbent sind fuld af tanker og aha-oplevelser og stor selvindsigt. Jeg fik øje på de begrænsninger og verdensbilleder – ofte uden bund i virkeligheden – som jeg har lullet mig ind i og gjort til sandheder og præmisser for mit liv. Et fantastisk kursus!
Allan Harder, Moderniseringsstyrelsen

IPU kurset var et kursus, hvor jeg ikke bare stillede mappen hjem på reolen, og håbede på, at jeg ville få brug for det jeg havde lært ved lejlighed. De værktøjer jeg har fået med fra kurset, de indsigter jeg har fået om mig selv, har givet mig et liv i bedre balance mellem mine egne følelser, behov og ønsker, og de anvendes ubevidst dagligt. Jeg har fået mere overskud, er mere tilstede og fundet ro i mig selv og føler derfor meget mindre stress end før kurset. Det betyder, at jeg meget bedre møder de udfordringer og forandringer jeg står overfor.
Nils Peter Mortensen, CFO.

Jeg startede med et udgangspunkt, men kom hjem med et helt andet. Kurset er så bestemt velegnet for alle, der er åbne for forandring i deres liv. Jeg har nu holdbare værktøjer, der gør en stor forskel i mit arbejde og i mit private liv.
Hanne Jørgensen, Overassistent, PFA Pension

IPU har været et vendepunkt i mit liv. Jeg har brugt kurset til at kickstarte en proces, så jeg kan skabe mere balance i mit liv. Jeg har fået en lang række indsigter og værktøjer med som jeg arbejder videre med. Og jeg har allerede kort efter kurset opnået store personlige resultater hen imod at skabe mere balance og nærvær i mit liv.
Jon Ross, Nordisk Direktør, Omnicom Media Group

Claus skaber en hel unik ramme, hvor jeg blev mødt og udviklede mig udfra mit individuelle udviklingsniveau. Samtidig følte jeg mig som en ligeværdig og integretet del af gruppen. IPU er ikke bare en guidede rejse – det er en ekspedition, hvor du selv er herre over hvor, udfordrende oplevelser du ønsker!
Christian Kubstrup, Virksomhedsrådgiver, SA Consult

I wouldn´t have thought it possible, to make so many positive changes in my approach in such a short period of time. But it is!
Tim Larcombe, Produktchef, Oticon

IPU åbnede mine øjne for en verden af følelser og værdier. Ting der virkelig betyder noget for mit liv – emner meget langt fra en ellers overfladisk og hektisk hverdag!
Jesper Lysholdt, Media Director, PHD

Den glæde og den frihed jeg føler efter dette kursus, giver mig en energi og fokusering, som jeg ikke har kendt i mange år. IPU har givet en indsigt og forståelse for mine reaktionsmønstre, som gør, at jeg møder hverdagen på en ny og mere bevidst måde, og som giver mig ro og overblik til at fokusere på det væsentlige både arbejdsmæssigt og privat.
Leif Christiansen, Direktør, Danske Konferencecentre

IPU har givet mig en skattekiste fulde af bevidsthed, som er de mest værdifulde værktøjer, jeg har fået til at kunne arbejde videre i mit eget udviklingsforløb.
Lisa Holmberg, Arrangementskoordinator, Meyers Madhus.

Fantastisk kursus, der rykker noget, både privat og arbejdsmæssigt. Alle burde give sig selv mulighed for at deltage. Jeg har lært at tage mere ansvar for mig selv og mit liv – på en måde, som jeg ikke har forstået før IPU. Jeg har fået modet og redskaberne til at ændre nogle ting i min tilværelse, der virkelig trængte til at blive revideret.
Nønne Napstad, chefvejleder, Advokatsekretærernes Uddannelsescenter

IPU har givet mig indsigt i nogle af de helt grundlæggende mekanismer der gør, at vi tænker, handler og kommunikerer som vi gør. Samtidig har det åbnet op på et følelsesmæssigt plan og givet inspiration til at leve livet et andet sted fra end fra mit hoved. Det er jeg meget taknemmelig for!
Hans Enemark, Managing Consultant, IBM Strategy & Change

IPU forløbet er en øjenåbner af de helt store. Et intensivt forløb, hvor dine personlige overbevisninger udfordres på en fin, fin måde der gør, at du rykker dig – varigt. Verden udvider sig, personlige grænser flytter sig, nye livsmål bliver sat og nås! IPU-1 og 2 er som at være på øvelse med B.S. Christiansen… uden de fysiske strabadser… på en kombineret følelsesmæssig, mental og spirituel-psykologisk øvelsesbane. Det hele foregår under Claus Lindgrens trygge og kompetente ledelse, som alle mennesker fortjener at opleve og vil kunne lære af. Forløbet giver livskloge indsigter, sætter gang i eller fart på din personlige udviklingsproces og gør dig til et mere levende og helstøbt menneske.
Joan Folmann, Personal Assistant

IPU har været fantastisk oplevelse. Jeg følte virkelig at det var en ‘time-out’ fra mit liv, hvor jeg fik mulighed for at se på det med friske øjne. IPU har givet mig en værktøjskasse med redskaber som jeg med meget positive resultater bruger i det daglige. Jeg er meget mindre stresset end tidligere og er blevet væsentlig bedre til at forholde mig til de forandringer, der sker både i mit arbejdsliv og mit private liv. Jeg har mere energi og overskud, når jeg går på arbejdet. Under hele forløbet har jeg følt mig tryg hos både kursusleder og de andre deltagere. Jeg kan kun anbefale IPU til andre, der har lyst til at investere i sig selv. Det er en oplevelse der varer langt ud over kursusforløbet.
Stig Olsson, IT udvikler, Nordea Liv & Pension

IPU er en fantastisk rejse. Jeg har fået effektive værktøjer, som jeg anvender såvel professionelt som privat. Kurset, der er meget intensivt, har givet mig et overblik, jeg ikke troede var muligt. IPU er meget mere end en kursusmappe på en reol – og har bestemt langtidseffekt.
Steffen Hornbeck, Salg- og Marketingdirektør, Hans Just A/S

IPU er et personligt kompetenceudviklingsforløb, som bl.a. har ledere som målgruppe. Det fik mig til at stille spørgsmålet: ”Hvor kommer ledelse så ind i billedet?’, men jeg skulle erfare at svaret gav sig selv. Ledelse handler om relationer til andre mennesker og de bedste relationer skabes af mennesker, der kender sig selv. At deltage på IPU er som en rejse i ekspresfart – der har lært mig at anskue tingene indefra og ud og ikke udefra og ind. IPU gjorde mig bevidst om, at succesfuld ledelse i høj grad udspringer af ansvarsfuld og ligeværdig kommunikation mellem mennesker.

IPU er uden tvivl det mest meningsfyldte og relevante ledelsesforløb jeg har deltaget i. Jeg er blevet langt mere præcis og effektiv i mit daglige arbejde og er blevet markant bedre til at tackle konfliktfyldte situationer på en ligeværdig måde, hvilket har givet mig et mere balanceret arbejdsliv.
Forløbet har flyttet mig menneskeligt og ikke kun i ledelsesmæssig sammenhæng, og har derfor også ændret min relation positivt til mine nærmeste venner og familie. Som ansat i en rådgivningsvirksomhed oplever jeg derudover, at min relation til og dialog med kunder og leverandører har udviklet sig markant i en positiv retning.

Som et meget rationelt menneske, var et personligt udviklingsforløb for mig i udgangspunktet meget grænseoverskridende, men forløbet var yderst professionelt og rammerne er trygge, hvorfor jeg varmt kan anbefale IPU til alle ledere og ansatte i rådgivende virksomheder.
Nini Roed Andersson, Direktør PHD Copenhagen

Første skridt på vej mod større glæde. IPU gav mig redskaberne til at kunne tage mig selv alvorligt. Jeg har fået indsigt og fordybelse – selverkendelse og opbygning.
Nanna Dejgaard, Privatpraktiserende læge

IPU 2006

Jeg var i et vadested, og jeg var gået i stå i mit liv. Jeg manglede glæde og mening, og det umiddelbart letteste var bare at sige op. I virkeligheden vidste jeg ikke, om det var jobbet eller nogle helt grundlæggende ting, der var problemet. Jeg kunne se, at min kone blomstrede og jeg følte simpelthen, at jeg visnede ved siden af.
På IPU fik jeg lagt mit puslespil, og fandt meningen for mig. Jeg var i tyve år rationelle John, alt var styret gennem mit hoved, jeg gjorde alt for alle andre og karrieren fyldte alt i mit liv. Jeg var simpelthen kommet væk fra mit hjerte. Efter IPU skete der rent praktisk det, at jeg
trådte ud af direktionen på min daværende arbejdsplads og blev konsulent for dem i stedet. Jeg er i dag langt mere nærværende over for min kone, mine to børn, mine venner og mine arbejdsrelationer. Livet er glædesfuldt og sjovt, og fra at have en topprofessionel karriere, styrer jeg i dag mine egen kalender, og jeg har minimum en hverdag om ugen, hvor jeg løber
en tur, er sammen med børnene, læser og kobler af. Og sjovt nok føler jeg mig lige så effektiv, som tidligere. Jeg har fundet ud af, at det er godt at slippe tøjlerne. Jeg har været den berømte tur rundt omkring månen, og er landet hjemme hos mig selv. Og der har jeg større livsglæde og en mere impuls adfærd end tidligere.
John Herup, Jensen Group

Jeg vil varmt anbefale alle der ønsker at forstå sig selv og andre bedre at deltage i IPU. Selv har jeg deltaget i både IPU1 og 2. I mit arbejdsliv er jeg blevet langt bedre til at skelne mellem hvad der handler om mig og mine følelser og hvad der handler om den konkrete opgave og de personer jeg arbejder sammen med. Det giver en mere professionel sagshåndtering og bedre forhold til kollegaer og medarbejdere. Privat føler jeg at IPU har givet mig ro og gjort mig gladere. Samtidig er jeg blevet bedre til at fokusere på mine ønsker og behov og bruger derfor ikke tid og kræfter på en masse ting jeg tror andre ønsker. Jeg har været meget glad for den udvikling som Claus Lindgren har kunnet hjælpe mig med at starte og har hele vejen igennem forløbet følt mig i professionelle hænder.
Eva Jensen, Kontorchef, International koordination, Miljøministeriet

I mit virke som kropsterapeut er den indsigt, jeg har opnået på IPU, afgørende i omgangen med de mennesker, der kommer i min klinik, ligesom den harmoni og balance der er blevet en naturlig del af mit liv er en forudsætning for at være en god behandler. IPU-kurserne har i privatlivet rustet mig til at være en væsentlig bedre kæreste og mor.Efter at have været i gang med min personlige udvikling i flere år uden at jeg rigtig flyttede mig, fik jeg på IPU -1 nogle nye redskaber, som gav min personlige udvikling et ordentligt spark. Jeg fik sat et spejl op og blev for første gang i stand til at se, hvordan jeg i virkeligheden var.

Mening og retning i mit liv fik jeg på IPU 2. Inden kurset havde jeg kun en vag ide om, hvor det var, jeg rent professionelt ville hen, men bagefter var jeg ikke i tvivl. For mig har udbyttet af disse kurser ligeså stille åbenbaret sig over lang tid. Der er så meget ‘kød’ på kurserne, at der er nok til meget, meget lang tids udvikling. Af størst betydning for mig har været: At jeg nu kommunikerer bedre og mere assertivt; at jeg lever med bevidsthed om mine værdier; bevidstheden om at jeg altid har et valg; en større selvrespekt; at have lært at tage ansvar – for mit liv i bredeste forstand. Den viden, jeg har fået på kurserne, kan jeg altid vende tilbage til nårsomhelst der er noget der ikke fungerer i mit liv. Der skal nok være et stykke værktøj i kassen, der passer.

Med IPU har jeg taget et syvmileskridt til en helt ny dimension af mit liv og har opnået mere end jeg turde drømme om. Nu er der ikke længere grænser for, hvad jeg tør drømme om. Jeg ved ikke hvor jeg havde været uden IPU, men i hvert fald ikke her og jeg anbefaler IPU til andre nårsomhelst der byder sig en lejlighed. Claus Lindgren er top-professionel og kører sine kurser kompetent med empati, faglig dygtighed og med erfarent blik for deltagernes forskellighed. Alle føler sig i trygge hænder hos Claus ligesom hans gæsteundervisere er fantastisk dygtige.

Stadig kan jeg undre mig at det er muligt at flytte sig så meget på så kort tid – men det er det! Mine varmeste anbefalinger til Claus Lindgren.
Ida Theen, Swastha Kranio-sakral Terap

IPU kurserne var vejen til varige forandringer for mig – privat og arbejdsmæssigt. Uden tøven, er kurserne det bedste skridt, jeg har taget. Jeg ønskede og søgte personlig udvikling længe – IPU var et kvantespring i forhold til at omsætte indsigt og bevidsthed til handling og forandring. Jeg kunne nævne tusind små og store forandringer, IPU modulerne har medført. Det vigtigste er, at jeg blevet gladere, mere sikker og balanceret. Selvbebrejdelserne og mindreværdet har fortonet sig. Nu kan jeg mærke, hvad jeg vil og mener – og holde fast i det. Det betyder ikke, at jeg altid synes at livet er let – men jeg går til udfordringerne derhjemme og på arbejdet langt mere konstruktivt end tidligere.

Arbejdsmæssigt har der været mange gevinster. Især vil jeg fremhæve bedre evne til at kommunikere og sortere i personligt/ikke personligt. IPU har betydet, at jeg tør kaste mig ud i mere, men bruger færre mentale ressourcer på jobbet end før. Alle mine kolleger har givet positive tilbagemeldinger. Mine personlige relationer er blevet dybere. Jeg tør være ærlig og er bedre til at give og modtage omsorg og kærlighed. Det er blevet lettere at være sammen med andre. Og jeg får ofte at vide, at jeg er mere åben og tilgængelig end førhen.

Jeg kan varmt anbefale IPU. Selv var jeg skeptisk og måske også lidt bange for, hvad kurset gik ud på. Men jeg følte mig hurtigt helt tryg og i meget erfarne hænder. Kurset foregår som gruppeproces under meget professionel styring. Det betyder, at alle – uanset meget eller lidt erfaring med personlig udvikling – kan få meget ud af kurset.
Vibeke Østergaard, Områdechef, Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

 

Back to Top